Pieter Keunen knap derde in 7jarige paarden in Sentower Park

De zevenjarige paarden mochten van stal deze namiddag in Sentower Park. Pieter Clemens hield de overwinning in eigen land. Pieter Keunen en Hero sprongen naar een knappe derde plaats

QUICK RESULT

1. Pieter Clemens - Viva Vulkano

2. Kendra Claricia Brinkop - Malibu de Muze

3. Pieter Keunen - Hero

Pieter Clemens en Viva Vulkano sprongen de snelste barrageronde. Met de Vulkano-zoon finishte hij in 33.99 seconden. Hij bleef als enige op de klok onder de 40 seconden, want Kendra Claricia Brinkop en Malibu de Muze (v. Nabab de Reve) waren een kleine seconde trager. Zij finishten in 40.95.

Pieter Keunen en Hero sluiten de top drie af. De Diamant de Semilly-ruin en Keunen finisthen in 42.79.

Ook Emma Rooms reed een goede wedstrijd. Met Tigra ter Wilgen Z (v. Taloubet Z) zette ze een tijd van 43.40 neer. Dit was uiteindelijk goed voor de vierde plek.

Nicolas Pedersen was de laatste foutloze combinatie in de barrage. Hij sprong met Tailormade Condara een rustige ronde, met een tijd van 47.15 was dat goed voor de vijfde plek.