Piet Raijmakers Jr laat de concurrentie ver achter zich in Kronenberg

Piet Raijmakers Jr laat de concurrentie ver achter zich in Kronenberg

In De Peelbergen was het vandaag Piet Raijmakers Jr die met de overwinning aan de haal ging in de 1.25m rubriek. In het hoofdnummer van de dag was het Sanne Thijssen die een top tien plaats voor haar rekening nam. 

Piet Raijmakers Jr kon rekenen op Van Schijndel's Hanibal (v. Van Schijndel'S Rascin) om de winnende tijd van 31,60 seconden neer te zetten. Hiermee was hij de Amerikaanse amazone Taire Marin Raa Cockroft met Anneke 111 Z (v. Action Breaker) te snel af. Het duo reed over de finish in 33,02 seconden. Yenthe Schrijvers en Oceane (v. Nonstop) vervolledigden het podium met een tijd van 33,03 seconden. 

Eveliina Talvio (Dolce Vita Z) werd vierde. De vijfde plaats was weggelegd voor Johanna Beckmann (Noblesse Z). 

Ester Damman-Blekkink (Jillmore WV) zorgde met een twaalfde plaats voor nog een andere Nederlandse klassering. 

Klik hier voor de resultaten. 

In de 1.45m hoofdrubriek van de dag was het Sanne Thijssen die de beste Nederlandse prestatie neerzette. Met Hi There (v. Nabab De Reve) reed ze naar een tiende plaats. 

Slechts vijf combinaties wisten het hout in de lepels te laten liggen in deze Van Mossel Automotive Groep Prix. Denis Lynch liet het de balken onaangeroerd én noteerde de winnende tijd van 33,15 seconden. Sophie Hinners en Million Dollar (v. Plot Blue) volgden op het tweede plaats met een tijd van 33,47 seconden. Christian Ahlmann en Nachito V/D Ketse (v. Quality Time) reden naar een derde plaats in 33,65 seconden. 

Charlotte Bettendorf (Babacool) werd vierde. Charlotte Philippe (Cacharel de Amoranda Z) noteerde een vijfde plaats. 

Klik hier voor de resultaten.