Peelbergen: Amanda Slagter wint hoofdnummer van Pro Tour

Peelbergen: Amanda Slagter wint hoofdnummer van Pro Tour

In De Peelbergen ging gisteren de New Year Pro Tour goed van start voor de Nederlanders. In het hoofdnummer van de dag was het Amanda Slagter die met de overwinning ging lopen. In de 1.30m proef ging het goud naar Raf Kooremans. 

Amanda Slagter kon rekenen op Candy Crush AD (v. Chacco Blue) om de winnende tijd van 31,41 seconden neer te zetten in deze 1.40m proef. Hiermee was ze Anouk De Ruijter te snel. Zij reed met Dancing Nini (v. Davidoff) naar de tweede plaats in 33,04 seconden. Andrej Pavlovic vervolledigde het podium met Lucky (v. Lucky boy) in 33,12 seconden. 

Teddy van de Rijt (Herma) zorgde voor nog een Nederlandse klassering. Stephanie Holmen (Flip's Little Sparow) volgde op vijf. 

Klik hier voor de resultaten. 

In de 1.30m rubriek was het Raf Kooremans die de winst voor zijn rekening nam. Met Cavalor Chai Chai (v. Westering Star) reed hij de winnende tijd van 24,52 seconden. Kristian Houwen en Klik klak (v. Edinburgh) volgden op de tweede plaats met een tijd van 25,46 seconden. Rob Heyligers kon rekenen op Minverva AEG (v. President) om in 26,12 seconden over de meet te rijden, goed voor een derde plaats. 

Miranda Harrington (Discovery Z) werd vierde. Pieter Keunen (Kardinaal HX) volgde op vijf. 

Klik hier voor de resultaten.