Overwinningen voor Wiljan Laarakkers in Peelbergen

Overwinningen voor Wiljan Laarakkers in Peelbergen

In de Peelbergen competitie werden gisteren proeven op verschillende niveaus gereden. Wiljan Laarakkers verzekerde een thuis overwinning terwijl Jody van Gerwen het beste oranje resultaat reed in de 1.35m hoofdrubriek.

ZZ - 1.35m

Markus Renzel neemt de gouden medaille mee naar Duitsland. Met Casper (v. Corrado) was hij de snelste combinatie in de twee fasen. Niels Fockaert en Daiquiri de Nyze volgen op de tweede plaats. Sonja Mäkelä en E-Type (v. Clarimo) volgen op drie. 

Jody van Gerwen springt met Dylithya VLS naar een knappe vierde plaats. Marlies van Soest vinden we met Marieke terug op plaats zeven, Jody van Gerwen, deze keer met Lucky Son van 't Welthof (v. Verdi) op plaats negen. 


Z - 1.25m

Wiljan Laarakkers en Codermie Z (v. Coriano Z) winnen de proef, voor Paul van Wylick met Slyterin (v. Stakkato Gold) en Nea Tolonen met Cissy.

Niek Groenewoud kon niet kiezen tussen de vierde plek of de vijfde en nam ze dan maar alletwee. Met Giulietta (v. Nashville)  bleef hij voor Quittance Z (v. Quintessence van de Laarseheide Z). Siebe Kramer vinden we met Gold Digger terug op zes, Jody van Gerwen, hier met Handyman VLS op een achtste plaats. 


M - 1.15m

Johnny Stevens wint de proef met Teddy, voor Sanne Breunissen met Hannalore. Wiljan Laarakkers sluit met Invictus (v. Numero Uno) de top drie af. Niels Brussen en G. Elliot G (v. Clinton) springen net naast het podium, Wiljan Laarakkers sluit met Quality Girl (v. Quality Time) de top vijf af. Johan Bergs en Ibiza (v; Denzel van het Meulenhof) worden achtste, Wiljan Laarakkers sluit met Vouvray du Plessis (v. Lauterback) de top tien af.  


L - 1.05m

RonnyMaes en Brogio (v. Feridoon) zijn hier de overwinnaars. Ze blijven voor Petra van Dijck-Claessens met Jamora O (v. Quasimodo van de Molendreef) en Wiljan Laarakkers met Kentucky (v. Monti Obolensky).


Alle resultaten vind je hier