Nogmaals prijs voor Kevin Jochems!

Nogmaals prijs voor Kevin Jochems!

Na zijn zesde plaats in het 1.45m met Flying Jackie (v. Nabab de Reve) waagde Kevin Jochems zich aan een parcours op 1.50m hoogte. Met Casillas van de Helle (v. Casall) zette hij een prima prestatie neer dat eveneens beloond werd met een plek in de top 10. Jochems werd negende.

De eerste ronde van de jumping tijdens het CSI Ascona kwam op naam te staan van Jos Verlooy. Met FTS Killossery Konfusion (v. SIEC Livello) domineerde hij het parcours in 66,28 zonder weerwoord van de concurrentie. Filippo Marco Bologni kwam ruim een seconde na Verlooy over de eindmeet en bezegelde zijn tweede plaats met Diplomat (v. Kashmir van Schuttershof). Het podium was compleet met Rene Dittmer en Corsica X (v. Connor) op drie. 

Vier was voor zijn landgenoot Hans-Dieter Dreher en de tienjarige Holsteiner Cous Cous (v. Cachas). Alain Jufer werd vijfde met Cornet MM (v. Cornet Obolensky) onder het zadel. 

De familie Thijssen tekende ook present voor deze rubriek. Mans bracht het er het beste vanaf en eindigde met Hello (v. Alano) op de negende plaats. Mel kwam op 23 met Florida Balia Nl (v. Bustique) en tot slot Leon op 35 met Zeppe Blue (v. VDL Zirocco Blue). 

Alle resultaten