Niels Kersten moet Steve Auwers voor zich dulden in Kronenberg

Niels Kersten moet Steve Auwers voor zich  dulden in Kronenberg

Op het hippisch centrum de Peelbergen heeft de Belgische springruiter,  Steve Auwers op vrijdag de concurrentie achter zich gelaten in de 1.35m (ZZ) hoofdrubriek. Auwers snelde naar de eindzege me zijn 11-jarige zoon van Valliant, Exreme M.

Het Belgische paar bleef daarbij net geen twee seconden voor op Niels Kersten die eigenhandig het podium afwerkte. Kersten volgde op het podium met Grandino H en bezette de derde plaats in het zadel van American.

In de 1.30m (Z) snelde Ellis Pex met Edalinda (Lexicon) naar de winst. De volledige top vier strandde op minder dan een seconde van elkaar. Pex en de 11-jarige KWPN-Merrie werden opgevolgd door Daan van Geel met onder het zadel Girl Scout. Op de derde trede strandde Richard Vogel in het zadel van Ice Breaker. Ook Caroline De Laet hield de chrono onder de 26 seconden met haar Nouvelle d'or van t Misthof.

Eerder op de dag hield Steve Auwers ook al de concurrentie achter zich in de 1.20m ochtendrubriek. In het zadel van zijn eigen I don't Know (Coronado) snelde de Belg naar de winst voorop Richard Vogel met Chimanski (Chaman). Anna-Elisa Schäfer vervolledigde het podium in het zadel van Made of Candy.


Alle resultaten