Niels Kersten en High Hopes SFN zegevieren in 2* Deurne

Niels Kersten en High Hopes SFN zegevieren in 2* Deurne

In Deurne staat er alweer een drukke jumpingdag gepland. In de 2* over 1.40m hoge hindernissen was het Niels Kersten die de overwinning in eigen land kon houden. 

Kersten mag met  High Hopes SFN effectief hoge verwachtingen hebben want de tienjarige ruin uit Numero Uno vult deze ook met glans in. Het duo nam het goud door er ruim een seconde voor te blijven op Shane O'Meara. De Ier reed Ikaberlina RV (v. Elvis ter Putte) naar de tweede plaats. Eveliina Talvio mocht de top drie besluiten in het zadel van New Yorker T (v. Casiro 3). 

Net buiten het podium vinden we nog een Ier met Conor Drain en Covehill Archie (v. Diamant de Semilly) die naar de vierde plaats sprongen. Janelle Larsson nam met Kingston 43 (v. Kannan) de vijfde plaats voor haar rekening. 

Alle resultaten CSI2* 1.40m

Nederland presteert bovenmaats met nog enkele topnoteringen in eigen land te kunnen houden. Logan Fiechter greep net naast de winst van de CSI1* over 1.30m en werd tweede met Sam vd Tojopehoeve Z (v. Spartacus TN). 

In de rubriek voor zesjarige paarden eindigde Alexander Vincentius op de derde plaats in het zadel van Lewandowski V (v. VDL Zirocco Blue). 

Voor Elisa van de Craats met Jojo (v. Diamant de Semilly) en Sanne-Roos Bals met Kannas Krishna (v. Kannan) noteren we een vijfde en zesde plaats. 

Alle resultaten uit Deurne