Niels Bulthuis knalt naar top vijf in Grote Prijs Sentower Park

Niels Bulthuis knalt naar top vijf in Grote Prijs Sentower Park

De Grote Prijs van de 1* competitie in het Sentower Park is gereden! Voor Nederland zorgde Niels Bulthuis voor het beste resultaat en kon met een foutloze barrage de vijfde plaats veroveren! Lars Kersten kon zich ook plaatsen.

Slechts elf van de 55 starters mochten het uitvechten in de barrage van deze 1.35m hoge Grote Prijs. De snelste foutloze ronde werd gereden door Kendra Claricia Brinkop. De Duitse amazone had opnieuw de BWP'er Quercus van den Oude Eik (v. Jenson van 't Meulenhof) onder het zadel en klokte af op 28,51. Met 29,86 op de klok was er voor Mille Bisgaard de tweede plaats op Liberty Dance (v. Party Dance). De Britse Ellen Whitaker sloot de top drie af in het zadel van Conshira Blue PS (v. Conthargos). Zij hield haar broer, Donald Whitaker met Little Khira H (v. Böckmann's Lord Pezi) van het podium.

Op vijf kwam de eerste Nederlander in de uitslag. Niels Bulthuis was in combinatie met VDL Groep Kiara (v. Clearway) vijfde. Wat verder kwam Lars Kersten op de twaalfde plaats met Isidorus (v. Charisma). Een tijfdsfout hield hen uit de barrage.

Volledige uitslag