Nick Nanning scoort brons in Grote Prijs bij Junioren te Peelbergen

Nick Nanning scoort brons in Grote Prijs bij Junioren te Peelbergen

Nederlandse junior ruiter Nick Nanning sprong deze namiddag in Peelbergen naar een knappe bronzen medaille tijdens de 1.40m Grote Prijs. Samen met Bandia (Clinsmann 2) legde de jonge ruiter de barrage net geen seconde trager af dan de nummer één.

Het goud ging tijdens de 1.40m Grote Prijs naar Belgische junior ruiter Luiz Felipe Neto de Azevedo samen met Valentino Massuere (Canturo). Net na Felipe Neto de Azevedo plaatste de Fransman William Ligier De La Prade zich in het zadel van Celouvo (Qif Elmy) als tweede. Het brons ging naar Nick Nanning op Bandia voor Nederland. 

Yana Jansegers plaatste zich op de rug van Orlando van de Afspanning (Kartouzo Van 'T Kathof) op een vierde plaats. De top vijf werd afgesloten door Emma Bocken en Kadessa Z (Kannan).

Resultaten CSIOJ 1.40m GP

Net geen top 10 klassering voor Mans Thijssen bij GP Young Riders

In de daaropvolgende 1.45m Young Riders Grand Prix werd het beste Nederlandse resultaat neergezet door Mans Thijssen. Samen met Happy (Otangelo) sprokkelde ze 4 strafpunten in het basisparcours, en eindigde zo met een knappe tijd nog op een elfde plaats.

Resultaten CSIOY 1.45m GP

F.: © Claus Close-Up