Net geen podium voor Logan Fiechter in Juniorenrubriek Zuidwolde

Net geen podium voor Logan Fiechter in Juniorenrubriek Zuidwolde

In Nederland staat deze week de jeugd centraal! Op het CSI De Wolden reed Logan Fiechter naar het beste Nederlandse resultaat in de 1.35m Juniorenrubriek en greep net naast een podiumplaats. 

Van de 43 combinaties aan de start bleef met 24 foutloze combinaties ongeveer de helft zonder fouten. Logan Fiechter zorgde voor het beste resultaat voor eigen publiek en sprong met de KWPN'er Kordaat (v. Cardento) naar de top vijf en werd vierde. Binnen de top tien zagen we nog Wesley Ter Hamsel die op Geronimo (v. Carthino Z) naar de achtste plaats reed. 

De Belgische Louis Lambrecht ging met de overwinning gaan lopen. In het zadel van Kadicha vds (v. Echo van t Spieveld) werkte de jonge Belg deze rubriek tegen de klok zonder fouten af, in een tijd van 58,91 seconden. Deze tijd scheelde net geen vier seconden met die van landgenote Estee Bomeré. Zij reed met Moonshine van t Ameldonk Z (v. Marius Claudius) in 62,67 seconden foutloos rond en werd zo tweede. 

Het podium was compleet met de Spaanse Elena Appendino op drie met Billyjean. De top vijf werd besloten door Nasty Girl de Muze (v. Darco) onder de Tsjechische Katerina Bubakova. 

Volledige uitslag