Nederlandse pony-ruiters schitteren in Lier!

Nederlandse pony-ruiters schitteren in Lier!

Tijdens de Euregio in het Azelhof werd het dagprogramma op zaterdag, gestart met een 1.20m rubriek. Bij de ponies stonden de hoogste hindernissen 1.00m hoog. Sportief werd het programma afgewerkt met de Halloween Masters!

In de 1.00m hoogste pony rubriek domineerden de Nederlandse combinaties. Chloë Yacob sprong in deze proef naar de winst met de 10-jarige NRPS-pony, Kyro Stayerhof's Benjamin (Krachtpatser). Mees Boeren volgde met de 21-jarige BWP-pony, Adje (Calipso van de Vondelhoeve) voor Julie de Brone  en Inneke van het Voorbos (Top Natrio).

Het Belgische duo werd opgevolgd door Tyara Verheijen die met Kantje's Cobra (Kantjes Ronaldo) voor bleef op Tess Boss en Jody.

Afsluiter van de dag was de Halloween Masters! Net voor 23 uur sprong Frederick Marien in de ultieme barrage naar de winst. Samen met Corriere 3 (Corrado I) bleef de Belg als enige foutloos in de laatste omloop. 

Vier duo's kwamen aan de start van deze laatste ronde. Daan Adams volgde met Kamille voor Niki geenens en haar vertrouwde Mc Gyver van 't Ruytershof (Nabab de Rêve). Laatste in de ultieme barrage, Marthe Heudens volgde op de vierde plaats met de 11-jarige Andiamo-nazaat, Memphis.

Alle uitslagen