Nederlandse dominantie in Vejer

Nederlandse dominantie in Vejer

Op dag vier van de Sunshine Tour late de Nederlandse combinaties alweer een sterke indruk achter. Zowel bij de jonge paarden als de viersterren rubrieken schitteren enkele Nederlanders in de top tien.

Het beste resultaat kwam op naam van Senna Stassen. In het zadel van de achtjarige Chepetto vh Bergerhof (v. Casall) sprong de amazone naar het zilver in de 1* tour over 1.10m. Ook foutloos maar net niet geplaatst was Nermina Pieters-Mekic met Isidoor van Overis (v. Kashmir van Schuttershof). 

Bij de jonge paarden was het opnieuw Sanne Thijssen die naam maakte. Op de rug van de vijfjarige Katrin Wan (v. Kaloyan) werd Thijssen knap zevende in de Farewell Tour. Maar het was Doron Kuipers die meerdere successen behaalde. Op Diacco-Blue (v. Diarado) verzilverde hij het beste resultaat en werd negende in de 1.45m hoge Medium Tour. Ook Gun Powder (v. Econoon van het Lindehof) zorgde voor een plek in de top tien en werd tiende onder Kuipers. Als laatste was Kuipers nog de beste Nederlandse combinatie met Icycle Z (v. Iceman de Muze) in de 1* 1.20m rubriek. 

Alle resultaten vind je hier