Nederlanders sterk in nevenrubrieken Kronenberg

Nederlanders sterk in nevenrubrieken Kronenberg

Naast de verschillende nationale rubrieken werden er op woensdag nog drie andere rubrieken gesprongen in Kronenberg. De Klasse Z werd gewonnen door de Braziliaan Matheus Correa. Hij reed Holiday VLS (v. Cartano) foutloos door de twee fase rubriek en klokte af in 32,30 seconden. 

Nano Healy en Hitch namen de tweede plaats voor hun rekening. Ze behielden eveneens de nul en finishten in 33,41 seconden. Pieter Keunen was de beste Nederlander op de derde plaats. Hij reed Jagger (v. Ustinov) naar de derde plaats na een foutloze ronde in 33,64 seconden. Nicole Mestrom en Theo 160 eindigden op de vierde plaats. Ze sprongen een foutloze ronde in 33,81 seconden. 

Rob Heyligers en L.B. Carrera (Carrera) en Teddy van de Rijt (Herma) vervolledigden de top vijf.

1m20

In het 1m20 was de winst voor Olivia Garton. Zij reed Cilydi (v. Contendro II) foutloos rond en klokte af in 35,88 seconden. Nicole Mestrom en Helaine van de Smockelaer (v. Tangelo vd Zuuthoeve) eindigden op de tweede plaats. Zij sprongen een foutloze ronde in 36,73 seconden. Paul Janssen en Izzy-Joy (v. Vittorio) vervolledigden het podium. Zij lieten alle balken in de lepels en finishten in 37,81 seconden. 

Hermano Marin (Deluxe) en Gabryella Dufour (Khedira) eindigden respectievelijk op de vierde en de vijfde plaats.

1m10

Johan Bergs schreef op zijn beurt de 1m10 rubriek op zijn naam. Hij sprong een foutloze ronde in het zadel van Kyfo (v. Comme Il Faut) en finishte in 34,59 seconden. Miranda Harrington en Jonah (v. Harley) eindigden op de tweede plaats na een nulronde in 35,00 seconden. John Steeghs en Golden Dream (v. Caretino Gold) vervolledigden het podium.

Klik hier voor alle resultaten