Nederlanders domineren in De Peelbergen

Nederlanders domineren in De Peelbergen

In De Peelbergen wordt er dit weekend weer indoor gesprongen. De hoofdrubriek van de dag was een 1m35 waarin er in twee fases gesprongen werd en de Nederlandse ruiters domineerden. Raf Kooremans nam zowel de eerste als de tweede plaats voor zij rekening. Hij rekende op Karlijn de Mariposa (v. Emerald van't Ruytershof) om in 22,05 seconden een foutloze ronde te springen. Dit was voldoende voor de overwinning. Voor de tweede plaats haalde hij Cavalor Chai Cahi (v. Westering Star) van stal. Met deze KWPN-merrie kon Kooremans de nul behouden en finishte hij in 22,10 seconden.

Piet Raijmakers Jr en Van Schijndel's Galetto (v. Zirocco Blue) eindigden op de derde plaats. Sanne Thijssen nam met Esprit (v. Sir Scandic) de vierde plaats voor haar rekening na een foutloze ronde in  23,09 seconden. Ook de vijfde plaats ging naar Thijssen. Dit keer zadelde ze It's Me (v. Cicero) om in 23,70 seconden naar de finish te rijden. 

1m30

Ook in het 1m30 domineerden de Nederlanders. Piet Raijmakers Jr eindigde op de eerste en de tweede plaats. Voor de eerste plaats rekende hij op I'm Specialized (v. I'm Special de Muze), voor de tweede plaats haalde hij Wondoctro (v. Indoctro) van stal. 

Sanne Thijssen eindigde op de derde en de vierde plaats. Met Esprit (v. Sir Scandic) onder het zadel, sprong ze een foutloze ronde in 23,43 seconden wat haar de derde plaats opleverde. Met It's Me (v. Cicero) sprong ze in 23,44 seconden naar de vierde plaats. 

Manon Hees (Infinity) vervolledigde de top vijf.

Klik hier voor alle resultaten