Albert Zoer regeert in Grote Prijs Indoor Tolbert

Albert Zoer regeert in Grote Prijs Indoor Tolbert
Albert Zoer kroonde zich tot heer en meester gisteravond in de Grote Prijs van het Indoor Tolbert. Slechts vier combinaties werkten de herkansing van deze Grand Prix foutloos af.

Met net geen twee seconden verschil bleef Zoer foutloos voor op Jur Vrieling. Zoer sprong naar de overwinning in het zadel van zijn Freedom (Larino).  Vorige zomer verklaarde Zoer nog dat je met Freedom niet bang hoeft te zijn voor een fout, na zijn winst op het CSI Ommen.

Freedom werd als tweejarige bij de fokker aangekocht. "Op papier leek het goed, maar dan is het afwachten of het een goede wordt. Het viel ons wel meteen op dat het een heel scherp en voorzichtig springpaard is.  Freedom voelt nu bevestigd aan in het 1.40m. "

Jur Vrieling volgde op de tweede plaats met zijn Fiomicino van de Kalevallei (Plot Blue). Het paar bleef foutloos voor op Chantal Regter die het podium afwerkte met onder het zadel haar 14-jarige Quintender 2-zoon, Quilando.

Net buiten het podium volgden Lynn Bulthuis met Dollards Cracker Jack op vier en Hylke de Jong met Osseweide's Headline QSHS op vijf.