Monique Van Den Broek naar brons op Baltica Tour

Monique Van Den Broek naar brons op Baltica Tour

Op de Baltica Tour in Polen werd deze ochtend een 1m35 rubriek van de CSI2* competitie verreden. Onze landgenote Monique Van Den Broek reed knap naar de derde plaats. 

In het zadel van Compadre van de Helle reed ze een foutloze barrage in 29,77 seconden. De eerste en tweede plaats gingen naar Poolse ruiters. Aleksandra Kierznowska en Dior V namen de overwinning mee naar huis na een foutloze barrage in 28,60 seconden. Maksymilian Wechta en Quvee Prestige eindigden op de tweede plaats. Zij lieten alle balken in de lepels en finishten in 29,77 seconden. 

Michal Kazmierczak (Wilander) en Elin Jörenius (Touch of Chilli) vervolledigden de top vijf. Voor Maureen Bonder was er een zesde plaats. Zij reed Cassiopeia foutloos naar de eindmeet in 32,14 seconden.

Klik hier voor de resultaten

Voor Remco Been was er een tweede plaats in het 1m25. Hij sprong een foutloze ronde met Jasper en klokte af in 33,90 seconden. De Deense Olivia Dresler was onklopbaar in deze rubriek. Ze reed Uno's Safier foutloos rond en finishte in 33,90 seconden. Agnieszka Olszewska en Mister Stakkato S vervolledigden het podium.