Michael Korompis springt in de prijzen op Belgische bodem

Michael Korompis springt in de prijzen op Belgische bodem

In Lier stond er afgelopen weekend een Silver League op het programma. Het hoofdnummer op zaterdag was een 1m35 die in twee fases gesprongen werd. De overwinning ging naar Pieter Kenis. Hij kon in het zadel van Igelo (v. Tangelo vd Zuuthoeve, f. Baggermans) een foutloze ronde springen in 41,39 seconden. 

Aurelie Deloof en Navaron van Tormetal (v. Glasgow vh Merelsnest, f. Hoorne) namen de tweede plaats voor hun rekening. Zij noteerden een foutloze ronde achter hun naam in 41,80 seconden. Niels Verwerft en Mallika van de Neerheide (v. Emerald van't Ruytershof, f. Eric van Giel) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 41,83 seconden. 

Olivier Vandamme (Ballotti) en Michael Korompis (Isaura de la Ferme Blanche) eindigden op plaatsen vier en vijf.

In het 1m25 was Boris Mauroy de beste. Hij rekende op Ita d'Ecaussinnes (v. Vigo d'Arsouilles, f. Ecaussinnes) om in 34,11 seconden een foutloze ronde te springen. Rik Nauta volgde met Kia Maria vd Potaarde (v. Numero Uno, f. De Vos) op de tweede plaats. Zij noteerden een foutloze ronde achter hun naam en finishten in 35,44 seconden. Maxime Harmegnies en Chico de Laubry Z (v. Cicero Z, f. Haras de Laubry) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 36,79 seconden. 

Aubri Noyez (Isaac II d'Eygendom) en Maxim Godecharle (Figaro d'Orange Z) vervolledigden de top vijf.

In het 1m15 tot slot kon Rik Nauta de overwinning op zijn naam schrijven. Dit keer rekende hij op Ratina des Rondets (v. Crown, f. Pritzy) om in 31,65 seconden een foutloze ronde te springen. Amelie Rigo en Junkie de Longchamps (v. Inshallah de Muze, f. Stoeterij Godselbos) namen de tweede plaats voor hun rekening. Zij noteerden een foutloze ronde achter hun naam en finishten in 34,15 seconden. Carolien Beerden en Simply Asborne Z (v. Silverstone, f. Asborne bvba) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 35,01 seconden. 

Coralie Guillaume (Galant de Buisseret) en Rik Hemeryck (Pretty Girl de Lauzelle) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor alle resultaten