Michael Greeve scoort Ranking punten in Lier

Michael Greeve scoort Ranking punten in Lier

Dertien combinaties kwalificeerden zich voor de herkansing in de 1.45m Longines Ranking rubriek in Lier. Na afloop weerklonk het Belgisch volkslied dankzij CSI5* ruiter, Wilm Vermeir. Michael Greeve stelde zich eveneens op in de prijsuitreiking.


QUICK RESULTS
1. Wilm Vermeir - Car Love Epona B
2. Jos Verlooy - Oak Grove's Vogelfrei
3. Marc Dilasser - Abricot E
nnemmelle


Wilm Vermeir zette de snelste foutloze tijd neer in deze 1.45m Longines Ranking. Als laatste starter deed Oost-Vlaming, Bart Clarys een geslaagde poging. De Greenfield Selection-ruiter klokte met Geste Van De Vihta (Zirocco Blue VDL) af in 32,89 seconden, enkele tienden sneller dan Vermeir. Maar één springfout hield ze van de winst.

Vermeir stelde zich zo op op de eerste plaats met de 12-jarige sBs'er, Car Love Epona B (Cardento) onder het zadel. Het paar verwees daarbij Belgisch kampioen, Jos Verlooy naar de tweede plaats. Verlooy volgde op de tweede plek met de Verdi-nazaat, Oak Grove's Vogelfrei. Op de derde trede stelde Marc Dilasser zich op met Abricot Ennemmelle (Quaprice Bois Margot).

Het duo werd opgevolgd door Gilles Thomas met onder het zadel Luna van het Dennehof (Prince van de Wolfsakker) op vier en Gaetan Stalpaert met Largo de Brinco (Cardento) op vijf. Michael Greeve hield het eveneens foutloos. Greeve loodste zijn Fernando (Harley VDL) naar de achtste plaats.


uitslag