Schmidt bleef met zijn 14-jarige sBs-merrie ruim twee seconden voor op Lola de Braekeleer en Opalocka Du Roton (Thunder vd Zuuthoeve). In het zadel van de BWP-ruin, uit de fokkerij van Martine Rolin bleef de amazone, Peter Boelens met Cassina Z (Cornet Obolensky) voor.

Voor eigen publiek strandde Mel Thijssen naast de top drie. Thijssen volgde met Cobalt de Quélennec (Cornet Obolensky). Pedro Backheuser vervolledigde de top vijf in het zadel van de achtjarige La Vie en Rose. In de top tien strandde ook Tom Martens met BWP-ruin, Painted White de Goedereede (Tangelo van de Zuuthoeve), foutloos op de achtste plek.

Eerder hield de Estse amazone, Grete Veske de concurrentie achter zich in de 1.30m. Veske won met de 13-jarige Basic (Baluga) van Hilde Veenstra en Infinity (Eldorado van de Zeshoek). Tom Martens vervolledigde in deze proef de top drie met Estuyla D'Auzay (Tycoon d'Argences). Net buiten het podium volgde Sam Mattheusen op de vierde plaats. Samen met Mojito van den Haagakkers (Zirocco Blue VDL) bleef de Belg voor op landgenote, Lola de Braekeleer en Morzine de la Pomme (Norton d'Eole).


Alle uitslagen