Megan Laseur start met zilver voor Iowa d'Equart bij Youngsters Azelhof

Megan Laseur start met zilver voor Iowa d'Equart bij Youngsters Azelhof

De jonge paarden hebben op donderdagochtend de New Year Tour bij het Azelhof afgetrapt. Heel wat Nederlandse combinaties konden hun stempel drukken, zowel ruiters als paarden! 

Ongeveer de helft van de startende combinaties wist een dubbel foutloze rit neer te tellen. De snelste tijd werd afgeklokt door de Duitser Maximilian Lill in het zadel van Nabadu H, een KWPN merrie van Berlin uit de stallen van A. Huismann. Enkele honderdsten meer op de klok lieten de Nederlandse Megan Laseur en Iowa d'Equart (Heros de Papignies Z) op twee eindigen. De top drie werd besloten door Shoorendran Nageswaran en de KWPN merrie Nocciolina, een dochter van Van Gogh. De top vijftien bestond uitsluitend uit 6-jarige paarden. 

Maikel van der Vleuten bracht de KWPN-merrie Nisther K (Comthago VDL, fokker: PJAM Kommers) naar de achtste plaats. Voor Willem Greve was er de negende plaats in het zadel van Chico Zg Z (Cornet Obolensky, fokker: Zegers W.M.M.) voor Lars Kersten en Nigrante 2 (Eldorado vd Zeshoek, fokker: A. Winters) die de top tien besloten. 

Resultaten