Marc Houtzager knap vierde in CSI5*-W in Verona

Marc Houtzager knap vierde in CSI5*-W in Verona

Marc Houtzager sprokkelde LR-punten in Verona deze avond. Met Sterrehof's Edinus werd hij daar vierde. De overwinning was voor de Italiaan Emanuele Gaudiano. 

QUICK RESULT

1. Emanuele Gaudiano - Chalou

2. Niklaus Rutschi - Cardano CH

3. Zoe Conter - Univers du Vinnebus

4. Marc Houtzager - Sterrehof's Edinus

5. Rodrigo Giesteira Almeida - GB Celine


Emanuele Gaudiano was met Chalou (v. Chacco Blue) de snelste foutloze combinatie in de barrage. Ze finishten in 38.18 en waren zo dik twee seconden sneller dan Niklaus Rutschi met Cardanop CH (v. Chameur) die de barrage reden in 40.46. 

Zoe Conter werd nipt derde met Univers du Vinnebus (v. Luccianno) in 40.52.  Marc Houtzager en Sterrehof's Edinus (v. Padinus) finishten dan weer nipt achter Conter met 40.82 sec. De vijfde plek ging naar Rodrigo Giesteira Almeida die met GB Celine (v. Cardento 933) finishte in 42.91.

Alberto Zorzi sprong met Cinsey (v. Contendro I) naar een zesde plaats, Jessica Springsteen met Don Juan van de Donkhoeve (v. Bamako de Muze) naar een zevende. Filippo Marco Bologni was de laatste foutloze combinatie in de barrage en eindigt zo met Sedik Milano Quilazio (v. Quidam de Revel) op een achtste plaats. Marcus Ehning en Pret a Tout (v. Hiram Chambertin HN) lieten een balk vallen en eindigen als negende. 

Lorenzo de Luca en Dinky Toy van de Kranenburg (v. Ugano Sitte) sluiten de top tien af. 

Resultaten


In de CSI5*-W 1.50 ging de overwinning naar Jessica Springsteen met Volage du Val Henr (v. Quidam de Revel). Alberto Zorzi volgt met Vauban du Trio (v. Nervoso). Michel Robert en Merette (v. Diarado) finishen als derde, voor Emilio Bicocchi en Flinton (v. Clinton). Daniel Deusser sluit met Kiana van het Hersershof (v. Toulon) de top vijf. 

Resultaten