Manon Hees wint 1.45m CSI2* Grote Prijs Deurne

Manon Hees wint 1.45m CSI2* Grote Prijs Deurne

Het sportief programma van de internationale wedstrijd bij Green Valley Estate in Deurne besloot met een 1.45m Grote Prijs. Na een barrage met elf wist Tom Schellekens als één van de laatste starters een super knappe tijd neer te zetten. Toch verbeterde Manon Hees als laatste de chrono van haar landgenoot en sprong zo naar de winst. Hees won in het zadel van de BWP-hengst, Kamiel van het Langwater (Wiensender).

Schellekens volgde op het podium met  zijn 12-jarige Diarado-merrie, Fiarabo. Het paar was met net geen drie seconden voorsprong sneller dan de Amerikaanse Rebecca Conway met Kiss-Kiss van het Endhouse (Ustinov).

Net buiten het podium volgde Manuel Fernandez Saro met Tiffany de Olid (Huppydam des Horts) voor Christoph Brüse met Elalisa (Colman). Het Duitse duo werd opgevolgd door Mans Thijssen en de 10-jarige KWPN-hengst, Hello (Alano).

Eerder vandaag sprong Thijssen al naar de tweede plaats in de 1.40m proef. Samen met Happy (Otangelo) moest ze toen enkel Stefanie Saperstein met Honesty Ctv Z (Hoegie Van 't Bergske) voor zich dulden.

Uitslag GP