Luna Ruttenberg scoort op KNHS-FNRS sprincompetitie

Luna Ruttenberg scoort op KNHS-FNRS sprincompetitie

Op zondagmiddag 17 november werd bij Manege Middenhof in Maassluis de eerste regioselectie van het nieuwe seizoen van de KNHS-FNRS Springcompetitie verreden. Er werden direct hoge punten behaald dus dat belooft wat voor de rest van het seizoen.

In de drie verschillende categorieën - S40, S60 en S80 –  werd door de enthousiaste deelnemende manegeruiters een fanatieke strijd geleverd. De twaalf hoogstgeplaatste deelnemers per categorie gaan door naar de landelijke halve finale op 9 februari bij Stal Groenendaal in Bunschoten.

Het plezier spatte er vanaf bij de deelnemers en dat is terug te zien in de hoge waardering van de jurypunten. In de klasse S80 ging de winst naar Luna Ruttenberg van Manege De Eenhoorn. Zij behaalde ook de hoogste score van de dag, namelijk 82 punten. De overwinning in de S60 ging naar Cindy Lou Kempenaar van HC Bodegraven met 80,7 punten. En in de S40 was Iris Vreeker van Manege De Eenhoorn de beste, op het paard Roy behaalde zij 81,3 punten. Kijk hier voor de volledige uitslagen.

bron/ F. : KNHS