Lotte van Santvliet sterk in Valencia

Lotte van Santvliet sterk in Valencia

Lotte van Santvliet houdt de Nederlandse eer hoog in Valencia. In zowel de CS1* 1.10m als de 1.30m springt ze in de prijzen. 

QUICK RESULT 1.45

1. Laura Roquet Puignero - Sandi Puigroc

2. Elisa Strubbe - Scato van de Molenbrug Z

3. Guillaume Batillat - Brisbane des Salines


Elisa Strubbe moest in de barrage enkel de Spaanse Laura Roquet Puignero met Sandi Puigroc (v. Diamant De Semilly) voor zich dulden. Dat ze het spannend maakten is niet overdreven, Elisa was met Scato van de Molenbrug Z (v. Scendic x) amper 0.02 seconden trager. De Franse Guillauma Batillat vervolledigt het podium met Brisbane des Salines (v. Kannan).

Cameron Hanley en Loukas de la Noue (v. Malito) eindigen op vier, Leonardo Medal Garcia en Sultan de Ramel (v. Numero Uno) op vijf. 

Lotte van Santvliet wordt hier knap tiende met Zomodo P (v. Quasimodo).

Resultaten


In de CSI1* 1.10m gaat Stephen Mercer met de overwinning aan de haal met Alegria Z (v. Armani). Joker A. Arroyo en Didi de Goedereede (v. Argentinus) staan op de tweede plaats, Chloe Mendes en Quinsberry finishen als derde. 

Lotte van Santvliet springt met Inter (v. Q-Breitling) naar een nette vijfde plaats. 

Resultaten


In de CSI2* 1.20m wint Kasper De Boeck met Gerenia (v. Cantos). Hij was de beste in de twee fasen en bleef zo voor Lauren Edwards met Kesara (v. Kannan). De Australier Stephen Mercer springt met Cevin Z'Joy (v. Cevin Z) naar plaats drie en met Forever Trooper (v. Super Trooper de Ness) naar plaats vier. Alexander Fuge Barrachina sluit met Atchoum du Brisey (v. Utrillo van de heffinck) de top vijf af. 

Resultaten


In de CSI1* 1.30m is Mariano Martinez Bastida de winnaar met Kavallo S (v. Der Senaat) voor Lou Favede met Tahitia de Favard (v. Limbo).  Ivan Serrano Saez  met Well Fier (v. Valdez) sluiten het podium af. 

Resultaten