Lord Pezi Junior naar Sergio Alvarez Moya. Made In't Ruytershof naar Eduardo Alvarez Aznar!

Lord Pezi Junior naar Sergio Alvarez Moya. Made In't Ruytershof naar Eduardo Alvarez Aznar!

Spanje's Sergio Alvarez Moya is de nieuwe ruiter van de 15-jarige Lord Pezi Junior (Lord Pezi x Quattro B, fokker: Werner Meyer). De Spaanse springruiter maakt het nieuws zelf bekend.

Eerder zaten Pedro Veniss (BRA) en Marco Kutscher (GER) in het zadel. De hengst sprong met de ruiters tot op het hoogste niveau. Eind vorig jaar plaatste de hengst zich nog in de top tien van de Longines FEI Wereldbeker in Madrid.  Verder ging de combinatie winnen in Chantilly, St Tropez en Vejer de la Fronteira. "Hij is een leuke toevoeging aan onze stal. Met hem kan ik terug focussen op continuïteit op het hoogste niveau."

Ondertussen maakt Spaans springruiter, Eduardo Alvarez Aznar bekend dat hij met het oog op de Olympische Spelen, de 12-jarige merrie, Made In 't Ruytershof (Norton d'Eole x Diamant de Semilly, fokker: Stal Ruytershof) heeft aangekocht. De merrie werd eerder uitgebracht door Jan Van Alken. Nadien nam Linda Bratomi de teugels over. Samen met Francesco Turturiello stootte de merrie door tot op een CSI5* niveau.

F. © Sportfot