Logan Fiechter houdt Finn Boerekamp van de winst in hoofdnummer Opglabbeek

Logan Fiechter houdt Finn Boerekamp van de winst in hoofdnummer Opglabbeek


De Nederlanders steken hun aanwezigheid in het Sentower Park niet onder stoelen of banken. Wederom ging de overwinning naar Nederland, met winst voor Logan Fiechter. Op de rug van E Hoodstock Z, een Zangersheide ingeschreven ruin van Emerald, klokte hij op de snelste tijd af. Zijn landgenote Finn Boerekamp zette eveneens in op Belgische paardenkracht en volgde gezwind op twee in het zadel van de BWP'er Merlin van't Heike (v. Epleaser van T Heike).

Ook de Franse Marie Hecart zette in op een Belgisch paard en reed met de Zangersheide merrie Cartouche vd Cumel Z (v. Contadoro van de Helle) naar het brons. De Belgische Frédéric Vernaet had deze keer de negenjarige Okina van de Bien, een dochter van Toulon, onder het zadel. In deze 1.45m rubriek rechtstreeks op tijd reed het duo naar de vijfde plaats. 

In de top tien staken nog twee Nederlandse combinaties de kop op. Zo was er voor Wout-Jan van der Schans de zesde plaats met de KWPN hengst Jager (v. Numero Uno), voor Albert Zoer die in het zadel van K-Dine (v. Grand Slam) zevende werd.


Volledige uitslag