Lizzy de Gooijer springt naar de overwinning op CH De Wolden

Lizzy de Gooijer springt naar de overwinning op CH De Wolden

Op het CH De Wolden bijven de Nederlandse ruiters sterk scoren. In de 1.30m Bronze Tour overwon Lizzy de Gooijer met haar 8-jarige Gilotte. De Nederlandse bleef in deze rubriek landgenoot Pim Mulder voor.

Lizzy de Gooijer overwon in de 1.30m rubriek met haar achtjarige Kalief-merrie, Gilotte (Kalief). Het duo wist als enige de chrono onder de 58 seconden te houden en hield zo Pim Mulder met Furioso Z (For Pleasure) nipt achter zich. Het podium in deze rubriek werd afgewerkt door Evren Alam met Space Girl 4 (Spaceball).

Net buiten het podium kleurde de top vijf verder volledig Nederlands met Johan Klein Zieverink in het zadel van Gina (Phin Phin) op vier en Piet Raijmakers Jr met Gomez Imprezz (Nabab de Reve) op vijf.

Niclaus Baule houdt Nederlanders achter zich in Big Tour

In de CSI1* Big Tour hield de Duitser Niclas Baule de concurrentie achter zich. Samen met Carte De Blue Ps (Cartoon) bleef Baule Hendrik-Jan Schuttert met Hertogin van de Kouberg (Den Ham Blue R) voor. Pim Mulder sprong ook in deze rubriek op het podium. Samen met Hazelhorst I (Cardento) bleef hij Frank Buitenhuis met Guardian (Nabab de Reve) voor.

De top vijf in deze 1.30m Big Tour rubriek werd afgewerkt door Daan van Geel met onder het zadel Fernando (Ukato).

Alle resultaten