Lizzy De Gooijer naar de overwinning in hoofdnummer Kronenberg

Lizzy De Gooijer naar de overwinning in hoofdnummer Kronenberg

In De Peelbergen wordt er dit weekend weer indoor gesprongen. De hoofdrubriek van de dag was een 1m35 die in twee fases verreden werd. Lizzy De Gooijer reed naar de overwinning. Vorige week presteerde ze al erg goed in Kronenberg en vandaag reed ze dus opnieuw naar de overwinning. Dit keer rekende ze op Mylow Blue Z (v. Mister Blue) om in 26,99 seconden een foutloze ronde te springen. 

Niels Tacken nam met Alexia Z (v. Andiamo) de tweede plaats voor zijn rekening. Hij kon de nul behouden en finishte in 27,17 seconden. Jack Ansems en Hunter Fairy (v. Nabab de Reve) vervolledigden de top drie. Zij slaagden erin om alle balken in de lepels te laten en finishten in 27,18 seconden.

Sanne Thijssen (It's Me) en Nicolas Toro (Haroon) eindigden op plaatsen vier en vijf.

1m25

In het 1m25 reed Lars Kersten naar de overwinning. Hij rekende op Hallilea (v. Zirocco Blue) om in 25,45 seconden een foutloze ronde te springen. Hij bleef Vanessa Potrafke voor die met Bon Voyage op de tweede plaats eindigde. Deze 10-jarige merrie kwam niet in de buurt van het hout en finishte in 25,72 seconden. Mireille Couperus en Herna (v. Applaus) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 26,01 seconden.

Dimitri Taeymans (Merlijn d'Exaerde) en Helena Embo (Copiapo Z) volgden op de vierde en de vijfde plaats.

Klik hier voor de resultaten