Liv Linssen en Iris Michels schitteren in de prijzen in Oliva!

Liv Linssen en Iris Michels schitteren in de prijzen in Oliva!

De Nederlandse combinaties laten zich goed opvallen in Oliva. Liv Linssen sprong deze ochtend op het podium in de 1.30m Gold rubriek. In de 1.40m  proef bleek Iris Michels de Nederlandse sterkhouder.

Liv Linssen en de achtjarige dochter van Comme Il Faut, Cini W Z (fokker: W. Van Stam) sprongen in de 1.30m Gold rubriek naar een tweede plaats. Enkel Niall Talbot en de 10-jarige SF-merrie, Deep Sea Semilly (Action)Breaker) deden het beter. Op de derde plaats strandde de winnares van zaterdag, Alexandre Boudarel met de 10-jarige Doodle Jump (Conrad).

Talbot schreef ook de 1.40m Gold rubriek op naam. In het zadel van de 10-jarige SF-merrie, Doris de l(Oiseliere (Vigo Cece, fokker: Pierre Taconet) sprong de Ier naar de winst. Op het podium volgde Christopher Smith met Harthill Mexico (Cevin Z) voor Janne Friederike Meyer-Zimmermann en de 8-jarige High Level 6 (Livello).

Net buiten de top drie plaatste Iris Michels zich in de prijzen. De Nederlandse amazone loodste Kim Emmen haar voormalige,  10-jarige Zwiebertje NCS Z (Zilverstar T, fokker: M. Dekker) foutloos naar de zesde plek. Michels plaatste zich eveneens op plek negen met de 11-jarige Chip (Breitling LS). Kim Emmen deed net iets beter en schreef de achtste plek op naam in het zadel van Nash v/h Lilleveld (Tonixe, fokker: Stefaan van Biesen).

Alle resultaten