Lisa Nooren wint Grote Prijs Opglabbeek

Lisa Nooren wint Grote Prijs Opglabbeek

Een druk gevulde Grand Prix barrag draaide uit op een Nederlandse winst in het Sentower Park in Opglabbeek. De Nederlandse Lisa Nooren zette de record tijd als snel in het parcours en gaf deze niet uit handen.


QUICK RESULTS
1. Lisa Nooren - Dienellie
2. Rik Hemeryck - Deesse de la Sure
3. Victor Bettendorf - Chactus


Lisa Nooren loodste haar 11-jarige Berlin-zoon, Dienellie foutloos door de finish in 35,90 seconden. De Nederlandse amazone hield zo als enige de chrono foutloos onder de 36 seconden. Als voorlaatste ruiter aan de start waagde Rik Hemeryck zijn kans.

In het zadel van de 10-jarige sBs-merrie, Deesse de la Sure (Quickfire de Ferann) kruiste Hemeryck uiteindelijk de eindmeet in 36,63 seconden en plaatste zich zo als tweede op het podium. Victor Bettendorf werkte de top drie af met Chactus (Chacco-Blue).

Net buiten het podium volgde Kevin Jochems in het zadel van Famous H (Diarado) op de vierde plaats voor Robinson Maupiler met Karel Cox' Curiano Van Maarle Z (Canabis Z). Lisa Bongers stelde zich eveneens op in de prijsuitreiking en plaatste zich met Donbalian (Carthino Z) op de zesde plek.

Volledige uitslag