Lindsey Lebens sluit Bonheiden af met een derde plaats in de 1* 1m30-rubriek

Lindsey Lebens sluit Bonheiden af met een derde plaats in de 1* 1m30-rubriek

In het Belgische Bonheiden zijn alle rubrieken inmiddels verreden. De laatste proef van de dag werd een 1* 1m30-rubriek met aparte barrage. In totaal konden twaalf combinaties zich hiervoor kwalificeren en daarvan was Joao Victor Castro de snelste. Lindsey Lebens leverde de beste Nederlandse prestatie met een mooie derde plaats. 

Joao Victor Castro en Omani de Regor (v. Scendro) konden de winnende tijd van 35,60 seconden neerzetten. Dat was net iets sneller dan Thomas O'Brien, die met Villefort (v. Viscount 22) de tweede plaats voor zijn rekening nam in 36,52 seconden. 

Op drie zagen we Nederland dankzij Lindsney Lebens. Zij stuurde Kaminka MB (v. Genius) snel en foutloos rond in de barrage, wat resulteerde in een mooie derde plaats. Kim Emmen kon zich ook nog klasseren. Met J'Adore Ter Putte (v. Berlin) zagen we haar terug op de zesde plaats. 


CSI1* - 1m15 

De 1m15-rubriek werd gewonnen door Sebastien de Nys en Farfan (v. Mr. Blue). Onze landgenote Annabel Adriaanssen zagen we met Ponyhof's On The Rocks (v. Joop 111) terug op de zevende plaats. 


Klik hier voor alle resultaten.