Lieselot Kooremans knap derde in Pony Grand Prix Linz-Edelsberg

Lieselot Kooremans knap derde in Pony Grand Prix Linz-Edelsberg

Op zaterdag heeft de Nederlandse amazone,  Lieselot Kooremans zich laten opvallen in de pony Grand Prix van Linz-Edelsberg. Ook Bethany Vos sprong in de kijker in deze Grote Prijs!

In de 1.30m Pony Grand Prix wisten slechts twee combinaties zich te kwalificeren voor de barrage. Uiteindelijk sprong Laura Andre met de 12-jarige Clementine (Mozart de Beny) met één tijdsfout naar de winst. Het paar werd opgevolgd door Marina Fiamenghi en de 14-jarige NRPS-ruin, Marcello (Machno Carwyn). De snelste vierpunter in de basis, Lieselot Kooremans, vervolledigde het podium.

Kooremans plaatste zich met de 15-jarige Vertige de Belebat (Zodiak*SI). Ook Bethany Vos strandde in de prijzen. Vos loodste haar zoon van Nibelungenheld, Nashville B naar een uiteindelijke zesde plek.

River Morssinkhof scoort in Junioren Small Tour

Eerder sprong River Morssinkhof in de 1.25m Junioren rubriek op het podium. Morssinkhof sprong met Checkpoint Chacco (Chacco-Blue) naar een uiteindelijke tweede plaats. Het duo diende enkel Leon Hänzi met Cecile Beauty (Harrisbourgh VDL) voor zich te

Uitslag Pony GP