Lianne korevaar schittert op het podium in U25 Grand Prix Lichtenvoorde

Lianne korevaar schittert op het podium in U25 Grand Prix Lichtenvoorde

Met de Ustinov nakomeling Expert is het vanavond My Relander die de U25 Grote Prijs op Jumping de Achterhoek op naam schrijft. Het tweetal noteerde er in de slechts vijfkoppige barrage een tijd van 37.91 seconden en waren daarmee goed voor de eerste plaats. 

Ze verwees daarmee Johanna Beckmann en de KWPN-er Ectasy ( Eldorado van de Zeshoek) naar een tweede plaats. Het tweetal noteerde er een foutloze ronde in 39.80 seconden. Voor Nederland zien we dan Lianne Korevaar schitteren op het podium. In het zadel van haar Diamond for Pleasure ( Vaillant ) wist ze met een tijd van 42.49 seconden de laatste foutloze ronde in de barrage neer te zetten. 

Tani Joosten moest helaas 4 strafpunten incasseren met Galdal Me met wie ze wel nog een snelle tijd noteerde van 39.64 seconden. Alex David Gill zien we terug op de vijfde plaats met zijn VDL Kelton. 

Fleur Holleman en haar Cataque du Haut Breil zien we nog terug op een negende plaats, terwijl Robin Bril met Feeling Luckey de tiende plaats voor rekening nam. Resultaten