Lennard de Boer en Anne Feenstra winnen Drents Regiokampioenschap

Lennard de Boer en Anne Feenstra winnen Drents Regiokampioenschap

Op de slotdag van het Drens Kampioenschap in Exloo slaat Lennard de Boer zijn slag in zowel het Z  als de klasse ZZ. In beide klassen is het dan Renate Beuving die er met de tweede plaats vandoor gaat. De landelijke regiokampioenschappen zijn de kwalificatie wedstrijden van de Hippiade die later deze maand op het programma staan voor zowel de pony's als de paarden. 

Lennard kon vandaag rekenen op Hercules [FOTO] met wie hij in het Z naar de winst sprong en op zijn andere troef Florencio (Tolan R) in de klasse ZZ. Ook Chantal Beuving rekende op een Hercules (Chelltago Z) voor een nette tweede plaats in de klasse Z. Met haar andere troef Inzell (Modesto) werd ze in deze rubriek ook nog eens derde. In de klasse ZZ kon ze rekenen op de Indoctro nazaat Horsinaa met wie ze de tweede plaats noteerde. Lennard de Boer maakte het ditmaal af met Hakkinen N met nog een derde plaats. 

Bij de Pony's in het klasse ZZ is het Anne Feenstra die haar Knud van Orchid's (Kanshebber) naar de winst stuurt. Zij ging er Anna Plas voor die met Gentleman (Kantje's Ronaldo) op de tweede plaats eindigde. Irene van den Hof werd met Anemone Orchid's Sarine nog derde. 

Resultaten