KWPN'er Davino Q op twee in Grote Prijs Al Shaqab

KWPN'er Davino Q op twee in Grote Prijs Al Shaqab

De laatste rubriek van CSIO Al Shaqab was een wel heel korte. Van de amper twaalf deelnemers kon slecht één van hen het basisparcours foutloos afwerken waardoor een barrage niet meer nodig was. Voor de KWPN'er Davino Q (v. Vingino) was er onder Abdeslam Bennani Smires een tweede plaats.

De vijftienjarige ruin Davino Q (v. Vingino) werd door Ben Schröder opgeleid tot het hoogste niveau van de sport. Dat hij een goede opleiding genoot bewees hij vandaag nogmaals door onder Abdeslam Bennani Smires naar de tweede plaats te springen in de CSIO4* over 1.55m. Een tijdsfout hield het duo uit de barrage. In die barrage gingen ze slechts één andere ruiter als concurrentie hebben: Karim Elzoghby. In het zadel van Zandigo (v. Zento) was de Egyptenaar de enige die de balken in de lepels liet liggen.

Op het brons kwam Abdelkebir Ouaddar met Istanbull vh Ooievaarshof (v. Casall). Zij hadden de snelste basistijd maar een springfout verwees hen naar drie. Mouda Zeyada werd op f Looks Could Kill OH (v. Q.Breitling LS) vierde gevolgd door Sami Cherkaoui op Chacsara (v. Chacco-Blue). 


Bekijk de volledige uitslag hier