KWPN-merrie Mijn Heer Voor Veecaten wint CSI1* 1.40m GP in Lier

KWPN-merrie Mijn Heer Voor Veecaten wint CSI1* 1.40m GP in Lier

De CSI1* 1.30m Grand Prix-winst van het Azelhof ging naar KWPN-merrie Mijn Heer Voor Veecaten (Grandorado TN, fokker: H. Van Dam) onder de Colombiaan Santiago Diaz Ortega. Tani Joosten kon zich met Cc Top 4 (Contact vd Heffinck) vierde plaatsen. 

De Grand Prix-winst ging naar de Colombiaan Santiago Diaz Ortega met KWPN-merrie Mijn Heer Voor Veecaten (Grandorado TN, fokker: H. Van Dam) op een tijd van 33.48s. Vincent Lambrecht deed het met Zangersheide-ruin Andiamix II Hero Z (Aganix du Seigneur, fokker: Gerry Marron 99) op een tijd van 35.06 seconden, en kon op die manier het zilver te pakken krijgen. Elke Appeltans volgde hem op de voet met KWPN-merrie Falve (Guccio Ex Vleut). Op 35.18s reed ze naar het brons. 

Plaats vier en vijf waren respectievelijk voor Tani Joosten met Cc Top 4 (Contact vd Heffinck) en Henk Frederiks met Joss D (Bubalu VDL, fokker: Van Doorn). Britt Schaper wist met Miss Willow V.D. Woestenheide naar de zevende plaats te rijden. 

Leopold van Asten haalt CSI2* 1.35m-brons met VDL Groep Kiara

In de CSI2* kon Bart Clarys met BWP-hengst Oxygene du Marais DD (Kannan, fokker: Filip De Dycker) naar het goud rijden. Het duo was op een tijd van 27.82s de Ier Eoin Brennan met Diadema Della Caccia (Diamant de Semilly) voor. Zij deden het op 29.52 seconden. Leopold van Asten wist nog net naar het podium te springen. Dat deed hij met VDL Groep Kiara (Clearway, fokker: Stoeterij Duysel'S Hof) op een tijd van 30.38s. 

Van Asten keert verder in de top tien terug. Met VDL Groep Lincoln (Baloubet du Rouet, fokker: Stoeterij Duysel'S Hof) galoppeert hij op 33.76s naar de achtste plaats. 

Bekijk hier de resultaten