Kronenberg: Leopold van Asten pakt goud, Raf Kooremans gaat voor brons

Kronenberg: Leopold van Asten pakt goud, Raf Kooremans gaat voor brons

In de Peelbergen in Kronenberg werd deze voormiddag de CSI2* 1.40m/ 1.45m rubriek afgewerkt. Daar was Leopold van Asten iedereen te snel af en ging met VDL Groep Hutch (v. Numero Uno) in 30,37 seconden met de winst lopen. Ook Raf Kooremans zorgde voor Nederlandse verdediging door met Nini van HD (v. I M Special de Muze) naar een derde plaats te rijden in een tijd van 30,53 seconden. 

Katrin Eckermann moest met Christian's Chacco (v. Chacco-Blue) van Asten voor zich dulden en reed in 30,46 seconden naar een tweede plaats. 

Op vier en vijf vinden we Portugal en Mexico terug met Rodrigo Giesteira Almeida (Jorden van de Kruishoeve) en Ernesto Canseco (Gullit Hbc). 

Klik hier voor de resultaten. 

In de CSI1* 1.15m rubriek wisten voor Nederland Fleur Holleman (Pasadena Van 'T Huka) en Jo-Elle Jorissen (Heartbeat W) zich ook te klasseren. Bij de 5-jarigen paarden kon Josta van Straaten (Lichelle S) de top tien nog binnenrijden in deze 1.20m proef. Maud Roosendaal (Gwen Z) en Tobias Luikens (Pancrati Dwerse Hagen) konden zich ook klasseren. Bij de 7-jarigen 1.35m rubriek viel Loewie Joppen (Clown Of Picobello Z) net buiten de top tien met een elfde plaats maar wist zich zo wel nog te klasseren. 

Klik hier voor de resultaten.