Kim Emmen wint de 2* 1m45 GP-kwalificatie in Opglabbeek

Kim Emmen wint de 2* 1m45 GP-kwalificatie in Opglabbeek

In het Sentower Park in Opglabbeek stond er deze avond nog een 2* 1m45-rubriek rechtstreeks op tijd op het programma. Tijdens deze proef konden deelnemers zich kwalificeren voor de Grote Prijs die zondag verreden wordt, dus er werd hard gereden. Uiteindelijk was het Kim Emmen die met de overwinning aan de haal ging. Een verdiende overwinning, want ze was ruim drie seconden sneller dan de nummer twee, Dieter Vermeiren! 

Voor deze overwinning kon Kim rekenen op de Arezzo VDL-dochter Farah. Ze lieten alle balken in de lepels liggen en reden geen meter teveel, wat resulteerde in de pijlsnelle tijd van 56,12 seconden. Het bleek een tijd die niet meer te verbeteren viel. Dieter Vermeiren deed wel nog een zeer verdienstelijke poging. Samen met Noblesse (v. I Am Moerhoeve's Star) finishte hij in 59,54 seconden, goed voor de tweede plaats. De top drie werd vervolledigd door Dayro Arroyave en Ingmar (C-Ingmar). Zij klopten af op 60,19 seconden. 

Op vijf zagen we Guido Jun. Klatte en Van Halen Z (v. Vigo D'Arsouilles) terug. De top vijf werd vervolledigd door Nicolas Toro en Camila (v. Cartoon 21). 


Klik hier voor de volledige uitslag.