Rozier en de dochter van Cornet Obolensky verwezen Kent Farrington, met ruim twee seconden verschil, naar de tweede plaats. De Amerikaan volgde in deze 2e omloop van het GCL, in het zadel van Toulayna (Toulon). Simon Delestre en de 12-jarige SF-ruin, Cayman Jolly Jumper (Hickstead) vervolledigden de top drie.

Het Franse feest werd verder gezet door Edward Levy die met Catchar Mail (Diamant de Semilly), Katrin Eckermann en Cala Mandia Nrw (Capistrano) naar de vijfde plek verwees.

Kim Emmen en Katrin Eckermann winnen met Cannes Stars!

In het team klassement won Cannes Stars! Zowel Katrin Eckermann als Kim Emmen bleven voor het team over beide omlopen foutloos. Eckermann bleef foutloos met Cala Mandia Nrw (Capistrano) en Chao Lee (Comme Il Faut). Bij Kim Emmen bleef de score op nul met zowel Imagine (Cassini Gold) als Inflame Go (Namelus R).

Maikel van der Vleuten en Eduardo Alvarez Aznar loodsten Madrid in Motion naar een tweede plaats. Van der Vleuten bleef met Elwikke (Eldorado vd Zeshoek) foutloos in de eerste omloop. In de tweede omloop noteerde de Nederlander met O'Baily vh Brouwershof N.O.P. (Contact vd Heffinck) één tijdsfout. Met vijf punten bleef het team voor op Stockholm Hearts.

Voor dit team kwamen Malin Baryard-Johnsson met H&M INdiana (Kashmir van Schuttershof) en Nicola Philippaerts met H&M Luna van 't Ruytershof (Levisto Z) foutloos aan de start. Verder kwam JEssica Springsteen tweemaal aan de start.

uitslag

teamranking