Kevin Jochems laat van zich horen in Zwitserland

Kevin Jochems laat van zich horen in Zwitserland

In het Zwitserse St Gallen sprong Kevin Jochems feilloos over de 1.45m hoge hindernissen en kwam met Shanroe Peeters (v. Dallas VDL) in de top tien!

Ruim 80 combinaties kwamen aan de start van deze 1.45m rubriek tegen de klok. Kevin Jochems had de negenjarige Shanroe Peeters onder het zadel en wist foutloos te blijven, wat hen uiteindelijk de zesde plaats opleverde. Deze ruin was echter niet zijn enige troef want Jochems plaatste zich ook nog eens op achttien met de tienjarige Christianus (v. Christian). 

Net voor Jochems' tweede notering stond Jur Vrieling. In het zadel van Griffin van de Heffinck (v. Castelino van de Helle) plaatste hij zich op zeventien.

De overwinning van deze proef kleurde deels Nederlands want de Zwitserse Barbara Schnieper stuurde de KWPN'er Escofier (v. Lord Z) vlot naar de overwinning. De Duitse Pia Reich vulde met Pb Loewenherz (v. Levisto Z) de tweede plaats in en verwees met twee honderdsten de Oostenrijkse Max Kuhner met de KWPN'er EIC Julius Caesar (v. Couleir Rubin) naar drie. 

Volledige uitslag


Foto©: Tomas Holcbecher voor Equnews