Kevin Jochems grote uitblinker in Big Tour kwalificatie Vejer

Kevin Jochems grote uitblinker in Big Tour kwalificatie Vejer

Kevin Jochems liet zich niet kennen in de Big Tour competitie van Vejer. In het zadel van Casillas van de Helle (v. Casall) streed de Nederlander mee voor een kwalificatie over 1.50m hoge hindernissen.

In deze rubriek tegen de klok had Jochems zijn Casillas van de Helle (v. Casall) gezadeld om de 1.50m hoge hindernissen te lijf te gaan. Het duo was op geen fout te betrappen en finishte in 64,22. Die tijd bleek achteraf goed voor een knappe tiende plaats!

De overwinning was ook deels Nederlands want de rubriek werd gewonnen door Richard Howley en Fame (v. Harley). Met de dertienjarige KWPN merrie zette de Ier de winnende tijd op 57,92. Pedro Veniss finishte met Böckmann's Lord Pezi Junior (v. Böckmann's Lord Pezi) tweede, Michael Viehweg werd derde met Comanche (v. Comme Il Faut). 

Jochems scoorde ook in de Big Tour over 1.35m en werd met Looks Good de Liebri Z (v. Lector van den Bisschop) nog eens achtste. Doron Kuipers sprong hier met I Am Codex (v. Codex One) naar de veertiende plaats. Voor Sanne Thijssen en de achtjarige Golden Chaco (v. Eldorado van de Zeshoek) was er een negende plaats in de 1.30m hoge Medium Tour. 


Bekijk alle resultaten hier