Kevin Jochems blijft prijzen verzamelen in Sentower Park

Kevin Jochems blijft prijzen verzamelen in Sentower Park

In Sentower Park werd zonet de eerste finale van de Youngster Tour van de dag gesprongen. In deze rubriek voor 6-jarige paarden kwamen 42 combinaties aan de start. 16 van hen slaagden erin om een foutloze basisomloop te springen; Een barrage met 16 moest dus over de winst beslissen. Leon Binard bleek de snelste. Hij rekende op Picobello de Rigo (v. Lavallino Ter Klomp x Mr. Blue, f. Goossens) om in 38,68 seconden een foutloze ronde te springen.

Laura Stotzem volgde met Double Turn Z (v. Diarado x Karioka del Follee) op de tweede plaats. Zij slaagden er eveneens in om een foutloze ronde achter hun naam te noteren en klokte af in 39,13 seconden. Felipe Amaral en P For Love van Orti (v. For Pleasure x Nabab de Reve) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 40,28 seconden. 

Thibault Vermeulen (Boy's Pitou van de Hertogen) en Enrique Camiruaga (Corsario) vervolledigden de top vijf op de vierde en de vijfde plaats.

CSI2* 1m40

In het 1m40 rechtstreeks op tijd was de overwinning voor Derin Demirsoy. Hij reed Caprice d'Elle (v. Arko III x Papillon Rouge, f. Haras d'Elle) foutloos rond in 65,95 seconden. Kevin Jochems en Carthe Blanche (v. Cartogran x Balou du Rouet) volgden op de tweede plaats. Zij lieten het hout onaangeroerd en klokten af in 66,52 seconden. Jens Thys maakte de top drie compleet. Hij reed Kapucijn vd Donkhoeve (v. Vagabond de la Pomme x Vancouver d'Auvrey) foutloos rond in 67,11 seconden.

Karolina Vasiliauskaite (Venezio of Coco) en Ellen Whitaker (Righteous) volgden op plaatsen vier en vijf.

Klik hier voor de resultaten


Foto: Pegasus