Kars Bonhof springt net naast het podium van de 3* 1m50 Grote Prijs in Redefin

Kars Bonhof springt net naast het podium van de 3* 1m50 Grote Prijs in Redefin

In het Duitse Redefin is de 3* Grote Prijs inmiddels verreden. De basisomloop bleek moeilijk genoeg want slechts acht deelnemers konden zich kwalificeren voor de barrage. Daarvan kon de top vijf foutloos blijven, inclusief onze landgenoot Kars Bonhof die knap vierde werd. Zo leverde hij meteen de beste Nederlandse prestatie. De winst was voor Amerika dankzij Chloe Reid. 

Chloe Reed kon rekenen op de elfjarige Souper Shuttle (v. Stakkato) om de winnende tijd van 42,35 seconden neer te zetten. Dat was nipt sneller dan de nummer twee, Eiken Sato. Die ging met Chacanno JRA (v. Chacco-Blue) door de finish in een tijd van 42,42 seconden. Janne F. Meyer-Zimmermann en Chesmu KJ (v. Cornet Obolensky) vervolledigden de top drie. 

Kars Bonhof hield de Nederlandse eer hoog. Met zijn KWPN-hengst Hernandez TN (v. Kannan) kon hij ook de barrage foutloos afleggen in een tijd van 47,40 seconden. Het leverde hen een knappe vierde plaats op. Markus Brinkmann en Pikeur Callas (v. Cardenio) zagen we terug op de vijfde plaats. 


Klik hier voor de volledige uitslag.