Joy Lammers spurt naar zevende plaats in CSI2* Grote Prijs van Sentower Park

Joy Lammers spurt naar zevende plaats in CSI2* Grote Prijs van Sentower Park

Joy Lammers en haar tienjarige First Boy BB (Hamlet) finishten net zevende in de CSI2* Grote Prijs 1,45m Longines Ranking van het Sentower Park. 

QUICK RESULT

1. Jérôme Guery - Diego
2. Ivan Dalton - Ajaccienne
3. Gregory Wathelet - Spike vd Withoeve


Vijftien combinaties keerden terug in de ring voor de barrage. Negen hiervan bleven foutloos, en dus moest er snel gereden worden om kans te maken op een toppositie. De gouden plaats ging uiteindelijk naar de Belg Jérôme Guery met Diego voor ons land. In 38,98 seconden bewees het duo zich bijna een volledige seconde sneller dan de Ier Ivan Dalton. Hij finishte in 39,74 seconden met de Selle Françaismerrie Ajaccienne, een dochter van Calvaro FC. Gregory Wathelet stuurde Spike vd Withoeve in 41,04 seconden naar het brons. 

Ook de vijfde plaats ging naar de Belgen. Gudrun Patteet en Sea Coast Pebbles Z (Picasso) waren in 42,15 seconden een kwart seconde trager dan de Duitse Katrin Eckermann met Caleya (Calido I). 

Joy Lammers en First Boy BB werden zevende in 43,68 seconden. Jeroen Dubbeldam finishte 14de met Roelofsen Horse Trucks Gioia vh Neerenbosch (Nagano).  

Klik hier voor het volledige resultaat.