Joost Martens zegeviert in hoofdrubriek Deurne

Joost Martens zegeviert in hoofdrubriek Deurne

Joost Martens hield de winst van de hoofdrubriek in Deurne in eigen land. De Nederlander schreef er de CSI2* met barrage op zijn naam. Ook het zilver bleef binnen de grens met Anne van Vulpen op twee. 

Van Vulpen bracht Fajoecha (v. Indoctro) uit in deze 1.45m hoge hoofdrubriek. In een barrage met slechts twee deelnemers moest ze landgenoot Martens voor haar dulden nadat ze één springfout aangerekend werd. Martens deed het wel foutloos op de rug van Indence HJ (v. Falaise de Muze). 

Ciaran Dreeling besloot het podium met Hertog Jan (v. Der Senaat 111). 

Martens verzilverde ook een tweede plaats met Beautystar Z in de CSI1* over 1.20m hoog. Van Vulpen moest hem alweer voor haar dulden en werd vijfde met Kornet Star BH (v. Cornet Obolensky). 

Alexander Vincentius schreef eveneens een overwinning op zijn naam en won met Lewandowski V. (v. VDL Zirocco Blue) bij de jonge paarden. 

Een tweede en derde plaats in de CSI2* 1.35m rubriek kwam op naam van Leon Thijssen met Google This en Logan Fiechter met Dominos (v. Diamant de Semilly). Mathijs van Asten werd vijfde met Hotspot (v. Hors La Loi II). 

Bij de jonge paarden voor zeven- en achtjarigen noteren we een derde plaats voor Eric Jr. van der Vleuten. Met Chapper (v. Chapp II) besloot hij het podium. 

Over 1.30m konden naamgenoten Niels en Lars Kersten de twee opeenvolgende plaatsen buiten het podium voor hun rekening nemen. Niels werd vierde met Isidorus (v. Charisma) voor Lars met J. Charley (v. Harley). 

Bekijk hier alle resultaten uit Deurne