Jill van den Helder wint regiokampioenschappen Hillegom

Jill van den Helder wint regiokampioenschappen Hillegom

Bij manege Hillegom werd afgelopen weekend het regiokampioenschap springen verreden.  Bij de paarden wist Jill van den Helder de klasse M te winnen. Ook de pony's kwamen aan de start. Bij de paarden was de hoogste klassering de klasse M. 

In de klasse M wiste enkel Jill van den Helder het parcours van Arie van Bodegom met één springfout af te werken. Samen met Denzel vh Vrankenhof (Davinci van Erpekom Z)  schreef van Bodegom zo de winst op naam. Ook Stefanvie Storhannus kwalificeerde zich voor de herkansing. Samen met Halencia K volgde de amazone op de tweede plaats. 

In de klasse L schreef Carlijn Roepel de eindzege op naam.  Enkel Roepel en Enzo DH (Indoctro) hielden het foutloos in de herkansing. Het paar verwees zo Eline Borst met Estrade naar de tweede plaats.

Bij de pony’s waren de kampioenslinten voor Tijn de Blaauw in de klassen M-C en M-DE, voor Benthe Verplancke in de klasse L-AB, voor Guusje Gaasbeek in de klasse L-C, haar zus Pollie Gaasbeek in de klasse L-DE, Indy de Mooij in de klasse B-AB, Chloë Yacobs in de klasse B-C en Danique de Jong in de klasse L-DE.