Jasmin Seppälä slaat dubbelslag op GMB Bathmen

Jasmin Seppälä slaat dubbelslag op GMB Bathmen

Tijdens de laatste selectiewedstrijd van de GMB Jonge Springpaarden Competitie wist Jasmin Seppälä zich te onderscheiden van de rest. De amazone loodste Linda DI (Ibolenski x Tangelo vd Zuuthoeve)  naar de winst bij de vierjarigen. Het paar won met 24,9 punten. Met Massey Ferguson MG (Cohinoor x Numero Uno) werd ze tweede.

Als derde met twee keer een 8 mocht Rielke Roeland zich opstellen met Cascaralda (Cascadello x Dutch Capitol) 24.0 punten.

Bij de 6&7 jarigen was het Maud Wiefferink die met de hoogste eer ging strijken. Met Kalie S (Carrera VDL x Hinault) legde ze de tweede fase foutloos af in 29.1 seconde. Monique van den Broek had met Kilimanjaro (Eldorado van de Zeshoek x Quality Time) 8/10e van een seconde langer nodig in de tweede fase. Op de derde plek stond Joshua Hutchins met Jill Donna (Zambesi x Ustinov) 0/31.1

Bij de vijfjarigen finishte de hele top 5 weer binnen een seconde. De snelste tijd was voor Sjoerd Kommers met de KWPN merrie L’Arezza (Arezzo VDL x Cor de la bryere) 0/30,86. Op minder dan 1/10e gevolgd door Sander Naber met Lareusa S (Toulon x Calvados). De derde prijs was voor Frank Buitenhuis met Lunar (Carrera VDL x Furioso) 0/31,1.

De volledige uitslag kunt u terugvinden op www.jongepaardencompetitie.nl