Jan Conijn springt naar het podium in Oudsbergen, Jezebel Visser scoort bij de pony's

Jan Conijn springt naar het podium in Oudsbergen, Jezebel Visser scoort bij de pony's

Op dag twee van de Euregio in het Sentower Park kon Jan Conijn samen met Rosanne Janssen plaatsnemen op het podium van de hoofdrubriek voor paarden terwijl de Nederlandse jeugd de ponyrubrieken domineerde.

Aurelie Deloof sprong gisteren naar het zilver in de 1.30m hoofdrubriek met haar vertrouwde Ito. Het woord 'langzaam' staat niet in het woordenboek van de negenjarige ruin van Marius Claudius en het duo snelde vandaag met maar liefst zeven(!) seconden voorsprong naar de winst. Jan Conijn achtervolgde op twee met de achtjarige Gigolo van de Berghoeve Z (Gitano). Op drie kwam Rosanne Janssen met Carpe Diem K Z (Caleandro). 

De 1.20m rubriek kwam op naam van Kelly Cornelis en haar zelf gefokte Baloucante di Luna, een vijfjarige dochter van Balou du Rouet. Snelheid was het kernwoord van de dag want ook zij bleven vier seconden voor op de concurrentie. Jan Conijn kon zich ook hier laten opvallen en stuurde de zesjarige Daktari Z (Dallas VDL) naar vijf.

In de 1.10m-1.20m rubriek voor pony's zegevierde Jezebel Visser in het zadel van de zevenjarige Kayne van Orchid's. Daniek Vissers volgde anderhalve seconde later over de eindmeet met Hello en werd tweede. Op drie zagen we Abby Wolleswinkel met Beentjesgraven Viento (Verdi). Elisa Titulaer kwam met Machnus d'Hyrencourt Z op vier voor Esmee Huijgen en Kantje's Lotar.

Over 90cm greep Luc Van Hoorn het brons in het zadel van D&R Sportponys Ziro La-Di. 

Resultaten