Internationale overmacht in Youngster finals bij Green Valley Estate

Internationale overmacht in Youngster finals bij Green Valley Estate

De finales van de jonge springpaarden leverde knappe springsport deze ochtend in Deurne. Bij de zeven-en achtjarigen snelde Ciaran Dreeling met Kevlar de Loi naar de winst. De 1.10m rubriek voor vijf-en zesjarigen kwam op naam van Thiago Ribas Da Costa met Quintessential.

Thiago Ribas da Costa loodste de BWP-ruin, Quintessential met een ruime voorsprong naar de eindzege in de proef voor vijf-en zesjarigen. Stefan Mol volgde op de tweede plaats met La Kashmir Smile voor Johan Bergs met onder het zadel de dochter van Douglas, Lolita O.A..

Net buiten het podium strandde Shane Dawn met Condoctro (Cornet Obolensky) op de vierde plek voor Ruben Lamers met Gao des Etains.

Internationale overmacht bij zeven-en achtjarigen

Ciaran Dreeling dook als enige foutloos onder de 65 seconden chrono. Samen met de KWPN-ruin, Kevlar de Loi (Dutch Design) verwees de Ier, landgenoot Shane Dawn met Havalla (Stakkato Gold) naar de tweede plek. Alexa Larkin vervolledigde het podium met de BWP-merrie, O Music.

Samen met de dochter van Diamant de Semilly, uit de fokkerij van Walter Lelie, bleef de Italiaanse Zoe Potter voor. De Britse volgde met Katania (Mylord Carthago*HN) voor Paige Beal-Andros met onder het zadel Cornflakes (Cornet Obolensky). Johan Bergs volgde als beste Nederlander met King London's Diamond (London) op de zesde plek.

Uitslagen