Zanotelli verslaat Zweedse verdediging in CSI4* Grand Prix van Stockholm

Zanotelli verslaat Zweedse verdediging in CSI4* Grand Prix van Stockholm
Maar liefst drie Zweedse ruiters sprongen naar de top vijf in de CSI4* Grand Prix 1,55m daarnet in Stockholm, maar elk beet zijn tanden stuk op de barrageronde van Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli met Sirene de la Motte (Apache d'Adriers). De twaalfjarige Selle Françaismerrie kon tijdens die barrage alle balken laten liggen, maar eindigde met een strafpuntje voor tijd op 55,88 seconden. De overige vijf starters hadden echter elk minstens vier strafpunten, en zo kon Zanotelli zegevieren.

Petronella Andersson en Eclatant (Berlin) konden de snelste tijd neerzetten in 46,67 seconden met vier strafpunten, en werden tweede. Landgenoot Peder Fredricson en Hansson WL (Hip Hop) volgden nog geen kwart seconde later met eveneens vier strafpunten, Evelina Tovek en Dalila de la Pomme (Taran de la Pomme) werden vierde in 50,9 seconden. Bertram Allen rondde voor Ierland de top vijf af met GK Casper (Canto).

Harrie Smolders had met Une de l'Othain (Conterno Grande) een pechbalk in de basisomloop, maar werd nog mooi elfde in 72,18 seconden.

Klik hier voor het volledige resultaat.